-pieni ikkuna maailmaani-

lauantai 24. elokuuta 2013

masu kuulumiset rv 34+3, kylkiluut kovilla.Torstaina oli taas poli käynti, jossa käytiin läpi nuo punktion tulokset, katsottiin vauvan virtaukset ja sykkeet ja tehtiin paino arvio. Ja suunniteltiin tietysti tulevaa..
Kaikki näytti hyvältä, epo arvo oli jopa laskenut kuudesta kahteen ja virtaukset ja sykkeet ovat hyvät. Keuhkot ovat osittain kypsät, ainoastaan yksi keuhkojen arvo on vielä negatiivinen.. Ja sen vuoksi nyt maanantaina menen taas punktioon, että saadaan taas tarkastettua se arvo. Vähän harmittaa tuo että joudun taas tuohon punktioon, koska se ei ole mikään kovin kiva operaatio.. Ei se oikeastaan satu, mutta tunne on aika kuvottava, kun vettä imetään :/ toivotaan että tämä olisi nyt viimeinen kerta!
Ja siis jos tuo keuhkojen yksi arvo on silloin positiivinen,
sanoi lääkäri että todennäköisesti ensiviikolla leikataan!
Niin ja sitten se paino arvio! No se oli huikeat 4,2kg!! Vauva on siis todella iso, vaikka tuo arvio heittäisikin pikkuisen. Olen kyllä masusta huomannut ettei siellä mikään pikkukaveri ole. Ja lääkäri sanoikin että kohtu alkaa jo valmistautua synnytykseen, koska vauva on niin iso jo. Tämä siis selittää kyllä sitä että minulla on ollut tosi paljon harjoitus supistuksia ja epäilen että viime tiistaina minulta irtosi jo limatulppakin. Vauvan pää on myöskin jo hyvin alhaalla,
niin että tunnen pään liikkeet todella hyvin häpyluussani.
 Kehoni viesteistä ja vauvan ison koon perusteella uskon, että pikkuinen alkaa olla jo aika valmis maailmaan, toivon silti että ensi viikolle menisi ja että nuo keuhkot olisivat täysin valmiit!


 

1 kommentti:

  1. Onnea matkaan ja tsemppiä testeihin, täällä tullaan reippaasti pari viikkoa jäljessä :D
    Sulla on HIENO maha!

    VastaaPoista