-pieni ikkuna maailmaani-

tiistai 11. syyskuuta 2012

rutiinit.

 
 
Elämä on hieman kiireistä nyt, kuten varmaan olette huomanneet vähentyneiden kirjoitusten myötä. 
Päiväni menee oikeastaan tähän malliin: 
Aamulla viiden jälkeen ylös, puolentunnin työmatka ja eli seiskaks harjoitteluun. Harjoittelu pitää sisällään tällä hetkellä uimahallin kunnostusta eli ollaan kattoja maalailtu ja seiniä pesty,
 tasoiteltu, hiottu ja maalattu. 
Harjoittelu loppuu noin klo. 15.00. Sitten kotiin! Kotona syödään, mies on ollut aivan ihana ja melkein aina on kotona odottanut sapuskat :) Sitten ollaankin jo matkalla kauppaan tai kyläilemään tai ollaan kotona pihalla leikkimässä ja puutarhaa hoitamassa.
 Kotiin päästessä onkin jo melkein Tiitiäisen iltapuuro aika ja nukkumaan meno. Kun ollaan pikkuinen saatu nukkumaan yleensä lösähdetään vierekkäin sohvalla katsomaan telkkaa ja sitten ennen yhtätoista nukkumaan, että jaksaa nousta aamulla ylös.

 Niin ja ensi viikolla mies menee takaisin töihin! Eli pikkuinen menee sitten päiväkotiin! Hui kauhistus! Tänään oli ensimmäinen harjoittelu kerta ja perjantaina on sitten toinen. Tosi hyvin oli mennyt. Pikkuisen oltiin itketty, kun oltiin huomattu ettei isi olekaan enää vierellä, mutta uniriepu oli auttanut ja itku oli heltynyt melkein heti. Ja ruoka aikaan, kun kerhotäti oli meinannut syöttää ei ollut poika suostunutkaan, vaan oli halunnut itse syödä! :D Uskon että tuo päiväkoti juttu lähtee kyllä hyvin rullaamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti