-pieni ikkuna maailmaani-

perjantai 13. heinäkuuta 2012

Sopuisissa tunnelmissa.
Täällä ollaan sopuisissa tunnelmissa eli kissa ja koira ja kaikki muutkin ovat sopeutuneet oikein hyvin. Aluksi kissa hieman ihmetteli koiran touhuja, mutta nyt nukutaan jo samalla sohvalla. Ja Tiitiäinen on niin innoissaan kissasta, koko ajan täytyy tietää missä kissa menee. Eikä katti välitä yhtään vaikka vähän kovakouraisemmin silitellään tai korvaa ihmetellään :)

 Ollaan kompattu nyt kaikki kaapit ja varastot ja vintit ja saatu kasaan aika saalis sunnuntain pihakirppistä varten. Olen käynyt omat vaatteetkin läpi ajatuksella, "kaikki pois mitä en OIKEASTI käytä"! Sellaisia vaatteita on kyllä kertynyt, jotka ovat todella nättejä, muttei vaan tule sitten kumminkaan käytettyä, kun eivät sitten olekaan ihan sitä omaa tyyliä..
Nurkkiin on tuntunut jääneen myös kaiken näköistä tavaraa, kuten sisustus kamaa, keittiö tarvikkeita (ainakin kaikenmaailman kuppeja meille on siunaantunut ihan tuhottomasti). Ja ne sitten vaan pöyrii siellä nurkissa eikä tule ikinä käytetyksi! Nyt kaikki vaan myyntiin ja toivotaan että tulee paljon ostajia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti