-pieni ikkuna maailmaani-

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Siellä ja täällä.


Viime päivät ovat olleet "touhukkaita". Olemme menneet silmät ristissä paikasta toiseen. Tiitiäinen on vähän valvottanut kovien ukkoskuurojen vuoksi. Sekä sydämeni ei ole taaskaan oikein pysynyt aisoissa, vaan pupputtanut hurjaa vauhtia. Saikin nyt uutta lääkettä, joten katsotaan miten käy.

Lisää kuvateks

Perjantaina kävimme Rauman pitsiviikolla, oli hienoa pujahtaa vanhojen puutalojen sisäpihoille ihastelemaan ja etsimään kirppislöytöjä. Monet olivat laittaneet pihakirppikset pystyyn pitsiviikolla. Löysimmekin pöytäliinan ja Tiitiäiselle marakassit, joista on jo ollut paljon riemua, sekä pikkuiselle myös kahdet kengät.


Lauantaina olimme vanhempieni tykönä talkoissa, laitoimme pihasaunan kuntoon.
Ja sunnuntaina olimme kummityttömme ristiäisissä. Taikka emme me ihan virallisia kummeja ole, ainakaan kirkon mielestä.. Mutta ei sillä ole yhtään väliä, vaan sillä mieltä itsestä tuntuu. Oli oikein mukavat juhlat ja oli kiva kun koristeet ja tarjottavat oli huolella valittu ja laitettu teemaan sopiviksi. Niin ja sunnuntai iltana kävimme vielä mieheni veljen ja tämän avovaimon kanssa uimassa, oli tosi kivaa ja tulihan se talviturkki heitettyä tänäkin vuonna :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti