-pieni ikkuna maailmaani-

tiistai 13. maaliskuuta 2012

haettu.




Niin siinä siis kävi, hain tuon harkitsemani haalarin kirpparilta (niin tai siis lähetin miehen hakemaan:)). Haalari on siis Reiman kokoa 74, oikein passeli :). Maksoi 20€, mikä oli ihan kohtuullinen hinta minusta. 

Löydettiin pojalle vihdoin rattaatkin.
 Kuinka vaikeaa olikaan valita... Mimmoiset renkaat? Otetaanko kolmirenkaiset vai nelirenkaiset? Mikä kokoamis/kasaamis mekanismi on paras? Minkä väriset? minkä merkkiset? Kuinka paljon painaa? jne.. Huh! Liikaa valikoimaa... Pää meinasi seota. 
Onneksi sopivat löytyivät. Emman BMX rattaat, ne ovat sopivat meidän tarpeisiimme :) laitan kuvaa myöhemmin. Huomenna päästään koe ajamaan:)

3 kommenttia:

  1. söpö haalari! just katselin joku päivä huuto.netistä ton saman sarjan limenvihreetä pipoa :) meillä kans edessä rattaiden hankinta, sellaset jotka sais näppärästi autoon ja mahtuu kulkemaan kaupungilla.. oon harkinnu kolmipyöräisiä mut oon niin pyöräl päästäni kans ku noita vaihtoehtoja on sata :/

    VastaaPoista
  2. http://www2.huuto.net/kohteet/reima-autotie-valikausi-hattu-uusretro-koko-50/212603448
    onko toi samaa sarjaa?

    VastaaPoista
  3. Joo, on toi musta samaa sarjaa. Ihastuin tohon haalariin kanssa heti :)
    Noissa rattaissa meni kyl ihan sekaisin.. Mut kannattaa ainakin ottaa sellaiset missä on hyvät renkaat (isot ja tukevat)ja just sellaiset mitkä on helppo ottaa aina mukaan :)

    VastaaPoista