-pieni ikkuna maailmaani-

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulutunnelmissa, uusia ihanuuksia ja maailman paras joululahja!

 
 
Viikko on mennyt taas niin nopeasti! Ollaan oltu vieläkin flunssaisia, joten kaikki joulu jututkin tuntuu olevan vielä kesken. Oltiin kuitenkin miehen kanssa viikolla vähän jouluostoksilla ja käytiin tsekkaamassa lähikaupungiin tullut uusi liike punnitse&säästä. Oli aivan mahtava kauppa ja vihdoin tännekkin päin saatiin lisää tarjontaa luomupuolelle! Ostettiin lisää teetä, minulle shamppoota ja noita viimeisessä kuvassa olevia saippuoita sekä kuivattuja karpaloita, jotka olivat aivan järkyttävän hyviä. Myös pukin konttiin löytyi jotain!
 
Meille tuli myös perjantaina viimein odotettu uusi jääkaappi! Ja sekin on aivan ihana, sopii kuin nakutettu meidän keittiöön! Vanha oli jo todella vanha ja se rupesi jo reistailemaan, joten nyt päätettiin sitten ostaa tuollainen retro, mistä ollaan haaveiltu!
 
Niin ja sitten se maailman paras joululahja! Meidän pieni käppyräkäpy kuuli vihdoin hyviä uutisia lääkäriltä, että hänen pieni sydänmensä on hyvin parantunut ja saadaan nyt pikkuhiljaa lopettaa lääkityskin kokonaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti