-pieni ikkuna maailmaani-

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

kotilomilla♥

 

 
Tänään ja viime perjantaina pikkumies pääsi päivän ajaksi kotilomalle! Nyt on sydän entsyymit laskussa ja pikkuinen näyttää parantuvan super vauhtia! Myös sydän on alkanut korjaantua, lääkitys hänellä on ja se tulee jatkumaan jonkin aikaa.. Itse keskoisuuteen liittyviä ongelmia, kuten keltaisuutta, hengitys- tai syömisvaikeuksia ei pikkuisella enää ole lainkaan. Ja itseasiassa hän vetelee rinnasta jo kunnon 140g aterioita :D (kun ollaan sairaalassa syöttö punnituksia otettu). Ensi viikon aikana/jälkeen uskoisin pojan pääsevän kokonaan kotiin, ellei mitään kummempia takapakkeja tule.
On ollut mahtavaa saada viettää pikkuisen kanssa päiviä kotona, mutta samalla myös haikeaa, koska tietää että illalla pitää viedä takaisin sairaalaan. Tiitiäinen on ollut innoissaan pikkuveljen kotilomasta, mutta samalla huomaan pientä mustasukkaisuutta. Hän haluaa koko ajan syliin ja testailee rajojaan aikalailla. Ollaankin yritetty ottaa häntä nyt erityisen paljon huomioon ettei hän tunne oloaan "hylätyksi".
 
Mutta kokonaisuudessaan kaikki näyttää nyt tosi hyvälle!
 
ps. kirjoittelen jossain vaiheessa vähän tarkemmin tuosta sektiosta ja muista sairaala kokemuksista, kunhan arki tästä tasaantuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti