-pieni ikkuna maailmaani-

lauantai 18. toukokuuta 2013

Lisää kasteltavaa ja uusi hieno terassi.


Olen viime päivät viihtynyt aika tiheään pihamaalla. Aikaiseksi olen saanut uuden kukkamaan, johon istutin postissa tulleet liljat ja pionit. Istutin "metsä puutarhaani" alppiruusut ja valkovuokkoja. Uusi vadelmamaa sai alkunsa. Kasvimaalle kylvettiin tänään Tiitiäisen kanssa porkkanaa, lehtisalaattia, tilliä ja uutuutena kokeilemani ananasmansikka :P Niin ja yksi koivukin vaihtoi paikkaa. Huomiseksi olisi vielä muutamia perennoja ja ruusuja.
Nyt kyllä on paikat hieman kipeinä.. Mulla on muutenkin ruvennut nivuset olemaan jo aika hellänä (nyt menossa rv 20), toivotaan että olis vaan jotain venymiskipuja.
 
Mies ja hänen apurinsa ovat myöskin tänään rehkineet ja saaneet aikaan meille hienon terassin! Kaiteet laitetaan sitten vähän myöhemmin, kunhan keritään :)
Suuri kiitos ahkerille apureille!
 
Mies lähti hakemaan vielä herkkuja ja kohta aletaan jännätä viisuja!
Hyvää viisuiltaa kaikille!
 
 


2 kommenttia:

  1. Ihanat istutukset! Toivottavasti saatte hyvän sadon. Metsäpuutarhan kasvua olisi myös kiva seurata. Itse juuri sain inspiksen kylvää saalaatit, ainot puuttuvat, parvekkeelle. Meille tulee myös tuota lehtisalaattia :)

    VastaaPoista
  2. Täällä alkaa olemaan jo aika hyvin kaikki maassa, ainoastaan kaalit, herneet ja jotain yrttejä puuttuu..:) Ajattelinkin tehdä tuosta metsäpuutarhasta ihan oman postauksen :)

    VastaaPoista