-pieni ikkuna maailmaani-

lauantai 15. joulukuuta 2012

Mietteitä, osa 2.Olen jo pitkään haaveillut omasta yrityksestä. Haluaisin oman pienen putiikin tuohon meidän navettaan tai oikeastaan sinne tulisi putiikki mihin entisöisin/tuunailisin kaikkea vanhaa ja uutta tavaraa, ja taidetta sekä oma ateljee ja näyttely tila jota voisin vuokratakin. Tekisin kaikenmoista kierrätys tavaraa, ekologisuus ennenkaikkea!  Se olisi minun unelmani.
Ensi kesänä olisi tarkoitus alkaa remppaamaan ja tyhjäntänään tuota navetta rakennusta, eikä minulla ole kiire mihinkään, joten ajatus ja suunnitelmat saavat kypsyä kunnolla. Mutta oman toiminimen ajattelin jo enempää luoda niin voin sen kautta tehdä vaikka tapetointi- tai maalauskeikkoja.
Miltäs kuulostaisi?


4 kommenttia:

 1. Mahtava idea! Teillä on niin ihananoloinen talo ja pihapiiri, varmasti olisi inspaava ja miellyttävä työympäristö. Toivottavasti haaveesi toteutuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tässä omassa pihapiirissä olisi niin hienoa tehdä töitä ja juuri sitä mitä haluisikin!

   Poista
 2. On upeaa, jos on mahdollisuus tehdä sellaista mistä oikeasti nauttii. Siihen tilaisuuteen kannattaa varmasti tarttua, vaikka Suomessa yrittäminen onkin tehty hitsin epäkannattavaksi. Mutta pidän peukkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, se on kyllä tehty niin hankalaksi. mutta kyllä täältä sisua löytyy :D

   Poista