-pieni ikkuna maailmaani-

maanantai 19. marraskuuta 2012

Ruuhkavuosiako?

Elämä on ollut hieman kiireistä nyt, elämmehän elämemme "ruuhka vuosia", niinkuin kuulin jonkun sanovan. En itse oikein osaa käyttää tuota sanaa.. 
Meillä oli viime viikolla tietysti se enterorokko, Tiitiäinen oli sairaana useamman päivän, muuten ollaankin säästytty syysflunsilta ja muilta! Tiitiäisellä on mennyt päiväkodissa tosi hyvin, hän on niin sosiaalinen persoona, että viihtyy siellä mahtavasti :) nyt oli oppinut uuden tanssin, faaraon kissan. Onko suloisempaa kuin pikkuinen tanssimassa uutta tanssiaan?!
Minun päiväni menevät harjoittelussa, maanantaina illalla on taidekurssi ja tiistaina itämaisen tanssin kurssi ja muut illat menee kyläillessä tai kotona Tiitiäisen kanssa hääräillessä :) Minulla onkin enää tämä ja joulukuu harjoittelua jäljellä, sitten pitäisi koulusta saada paperit käteen, ellei sitten tule jotain muutoksia.
Odotan jo niin että saan olla pikkuisen kanssa kotosalla!

Nyt odotan jo ensi perjantaita, kun lähdetään miehen kanssa Gdanskiin viikonlopuksi! Hiukan kyllä hirvittääkin, kun Tiitiäinen menee sitten hoitoon miehen vanhempien luokse ja on siellä yhteensä kolme yötä..! Pisimmillään Tiitiäinen on ollut yhden yön hoidossa.. Tiedän kyllä että paikka on mitä mahtavin hoito paikka ja että tiitiäinen viihtyy siellä varmasti, mutta jotenkin tuntuu vähän kurjalta olla pojasta niin kauan erossa :/ Äidillä taitaa olla kovempi tuska, kuin pojalla..
On siti hienoa lähteä miehen kanssa viettämään "luksus aikaa" kahdestaan, ei olla sitten heinäkuun käyty edes kaksin syömässä ja viimeisestä yhteisestä kunnon reisusta taitaa ollaa aikaa jo parikin vuotta. Nyt mennään siis ja nautitaan tunnelmallisesta Gdanskista! 

 huh, tulipas teksi ;D

3 kommenttia:

  1. Ihana lukea teidän kuulumisia! Hauskaa reissua, ja hienoa että sairastelut on ohitse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo yritän tsempata et saisin ainakin kerran viikossa vähän pidemmän tekstin ja yritän spostiakin laittaa :) ja kiitos kiitos, toivotaan että kaikki menee hyvin!

      Poista
  2. Kiva, että pääsette kahdestaan reissuun. Tiitiäisellä on varmasti hyvä ja tuskin hän edes ehtii ikävöidä teitä. Me kävimme Gdanskissa puolitoista vuotta sitten ja se oli kyllä hieno reissu. Paljon hyviä ravintoloita.

    VastaaPoista