-pieni ikkuna maailmaani-

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

haaveissa kisu.



 
Ollaan päätetty ottaa kesällä kissa, se on ollut haaveissa jo jonkin aikaa. Ja nyt kun muutettiin tänne isompaan kotiin ja maalaistunnelmiin, tuntuu tämä ajankohta hyvältä.
 Minun perheessäni on ollut kissoja, kun olin pieni ja myöhemmin meille tuli koiria. Miehen perheessä on taas aina ollut kissa. Molemmilla on siis kokemuksia kissoista ja meidän koiruuskin on tottunut kisuihin :) Ja uskon että Tiitiäinenkin tottuu ja on hän jo kissoihin pääsyt tutustumaankin. Olen haaveillut aina mustasta tai harmaasta kissasta, mutta tuskin se väri on sitten enää niin tärkeää, jos joku menee suoraan sydämeen.

Olen nyt siis alkanut seurailemaan lemmikki palstoja, josko tuo pikkukisu meille löytyisi. Kaikennäköisiä ilmoituksia sieltä löytyykin, että saa kyllä katsoa tarkkaan mistä kissan hankkii.
 (tännekin voi vinkata, jos tietää mistä löytyisi luotettavalta taholta kesällä luovutusikäisiä pikku ihanuuksia)

Ps. Koirakin näyttää kaipaavan kaveria.

2 kommenttia:

  1. Kiva juttu :) Meidän koira ei taitaisi tulla juttuun kissan kanssa, joten turha haaveilla kisusta. Toivottavasti löytyy suloinen pikkukisu ja miksei löytyisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä se vähän silti jännittää miten koira sitten suhtautuu,kun uusi tulokas saapu, mutta uskon että ihan hyvin :)

      Poista