-pieni ikkuna maailmaani-

maanantai 25. elokuuta 2014

Huoneiden vaihtoprosessi, ensimmäinen projekti: uusi sänky!













Me vaihdettiin poikien kanssa huoneita päittäin, joten täällä on ollut pientä pintaremonttia menossa. Meileä tuli ensimmäisenä uusi sänky! Trukkilavasänkyhaave vihdoin toteutui. 
Toteutuskin oli helppo: vähän maalia pintaan ja lavat vierekkäin! 
Laitetaan ehkä myöhemmin rullat alle jos siltä tuntuu.
Ja hyvältä on sänky tuntunut, kisunkin mielestä! :D



maanantai 18. elokuuta 2014

koukussa.




Mä oon koukussa David Eddingsin kirjoihin! 
Minä joka itsuin monta tuntia ala-asteella lukiopetuksessa ja jolle yläasteen opettaja ei antanut mitään mahdollisuuksia, olen lukenut vuoden sisällä SEITSEMÄN Eddingsin n.400 sivuista kirjaa! 
Pakko myöntää etten itsekkään olisi silloin pikku tyttönä tuota uskonut. 
Kyllä se juurtuu ihmiseen aika syvälle, jos pienenä tai vähän isompanakin toitotetaan esim. et sä osaa lukea, oot niin hidas, kirjoitus on täynnä virheitä. Mutta voin kertoa, kyllä siitä ylitsekin pääsee. Täytyy vain luottaa itseensä ja hyväksyä omat "oikkunsa" ja oppia niiden kautta! 

Mutta siis suosittelen Davig Eddingsiä kaikkille fantasian-, seikkailun- ja jännityksennälkäisille. Esimmäinen kirjasarja Belgarillionin taru sisältää viisi kirjaa, seuraava Mallorean taru sisältää myöskin viisi kirjaa, olen nyt lukemassa Mallorean tarun kolmatta kirjaa. Eddings on kirjoittanut edellä mainittuihin sarjoihin liittyen vielä kolme kirjaa sekä Eleniumin tarun, Tamulin tarun, Unennäkijät- sarjan, Matka maailman ääriin -kirjan sekä kolme ei-fantasia aiheista kirjaa (lukemista siis riittää). Eddingsin kirjoissa on hyvä juonen kulku ja se jättää mukavasti oivaltamisen varaa! Tykkään myös miehen välillä hieman ronskistakin huumorista, kirjoissa on myös mielestäni ripaus romantiikkaa mikä keventää taas taistelu ja sota kohtauksien kovuutta.
Minun mielikuvitukselleni sopivaa "ruokaa" ja ihana pako/rentoutus retki toiseen maailmaan välillä kovin kiireisen arjen keskellä. 

tiistai 12. elokuuta 2014

elokuun ensimmäisiä.







Täällä on elokuu lähtenyt vauhdilla käyntiin.
  • Ollaan saatu uutta maalia pintaan.
  • Nautittu sadonkorjuun herkuista.
  • Sukuun on saatu uusia tulokkaita kaksin kappalein, ensimmäinen syntyi jo heinäkuun puolella ja seuraava heti elokuun alussa ♥
  • Äidin iso poika Tiitiäinen aloitti päiväkodissa! Kaksi päivää viikossa, ettei äidin ikävä kasva liian suureksi ;) Oikein reipas kerholainen!
  • Niin ja se kurjempi juttu eli flunssa tuli siellä kerhosta tuliaisena heti. Ja nyt toipilaana pojat ja minä.