-pieni ikkuna maailmaani-

lauantai 25. elokuuta 2012




Ihanat ranteenlämmittimet saapuivat viime viikolla. 
Valmiina syksyyn.

Ranteenlämmittimet ostin täältä.

tiistai 21. elokuuta 2012

Niskat jumissa.






Tänään maalattiin omakotitalon paneelikattoa. Ja huomenna jatkuu.
 Onneksi saatiin tänään jo aika valmista. Tänään maistuu uni.

Ulkona tuoksuu jo syksy. 

Mun miehet oli leikannut mulle yllätyksen


sunnuntai 19. elokuuta 2012

Reissu saareen.












 
Eilen tehtiin ihan mahtava reissu saareen. Ystävien/naapureiden mökille. Oli todella kaunis paikka ja ihana meri. Ihana meren tuoksu. Saimme maistaa jamaikalaista ruokaa, oli herkkua. Käytiin saunassa ja virkistäytymässä meressä. Tiitiäinen oli aivan innoissaan, on oikea vesipeto. Hän sai isin kanssa heittää vähän löylyäkin. Löylyjen jälkeen maistui lätyt, mansikkahillo ja kermavaahto!
 Niin ja oli mahtavaa seuraakin :)

Kaikki tämä teki hyvää.

torstai 16. elokuuta 2012

maalailtu putkia ja vähän nauhoteltukin.

Tänne kuuluu hyvää, eli koulu alkoi hyvin. Lähdin heti seuraavana päivänä työharjoitteluun noin pariksi kuukaudeksi. Harjoittelupaikka vaikuttaa mukavalta ja meidän luokalta on toinenkin oppilas siellä, ettei ainakaan tylsää tule. Ollaan nyt maalailtu putkia ja vähän nauhoteltukin.
Opettaja vähän uumoili että voisin jopa valmistua vähän ennenpää, mikä sopisi minulle oikein hyvin! Mutta realistinen tavoite on kai se, että valmistuisin korkeitaan helmikuussa. No katsotaan kuinka käy.

Nyt odotan jo innolla lauantaita, kun lähdetään ystävä perheen/naapureiden mökille. Ollaan koko kesä puhuttu että olisi kiva sinne päästä yhdessä ja lauantaina vihdoin kaikille sopi. 
Tulee varmasti mukava reissu.

ps. katsokaas tätä, jättiläiskesäkurpitsa!


maanantai 13. elokuuta 2012

O ou.


Niin huomenna sitten alkaa se koulu! Nyt jännitys taitaa olla melkein korkeimmillaan, huomista aamua lukuun ottamatta.. Jotenkin sellainen olo että paljon riippuu huomisesta, että miten menee. Jos menee hyvin jää hyvä mieli, jos taas ei, tulee paha mieli.. 
Mutta ajattelin että jos olen hyvällä mielellä heti alusta asti, kaikki tuntuu yleensä vähemmän kurjalta. Joten yritän ajatella mahdollisimman positiivisesti ja ottaa huumorilla jos kaikki ei menekään putkeen!

Tiitiäisen kanssa oltiin tänään tutustumassa päiväkotiin. Pikkuinen oli niin reipas, meni jo leikkimäänkin muiden kanssa. Paikka vaikutti oikein mukavalta ja kodikkaalta. Sovittiin että Tiitiäinen menee paria viikkoa ennen oikeaa hoidon aloitusta päiväkotiin "harjoitus" käynneille eli muutamaksi tunniksi aamupäivällä.

Toivon että seuraava vuosi menisi mukavan nopsaan, niin koulu olis ohi ja kaikkea uutta taas edessä.

ps. olen innoittunut kuvaamaan taivasta ja pilviä!





keskiviikko 8. elokuuta 2012

katsaus puutarhaan.

Kärhöjä.


Uusi kaariportti. Laitoin kärhöt reunoille kasvamaan.


Perheomenapuu, sisältää lajikkeet: pirja, pekka, eppulainen ja huvitus.


Syysleimu kukkii komeasti.

Siirrettiin syysleimut turvaan salaojilta.




maanantai 6. elokuuta 2012

jännittää.




 
Meillä ollaan uneliaita. Tiitiäinen valvotti viimeyönä ja viikonlopun salaoja talkoot vei voimat. Pikkuinen on nyt ollut hirveän kiukkuinen, ainakin nukkumaan laittaessa. Haluaisi vain nukkua sylissä, taitaa jotenkin aavistaa että äiti lähtee ensi viikolla KOULUUN!
Äitiäkin vähän jännittää.. ja mietityttää.. Toisaalta on kiva mennä takaisin, mutta toisaalta haluisi vaan viettää Tiitiäisen kanssa aikaa. Tulee hirveä ikävä poikaa, kun on viimeiset 15kk viettänyt hänen kanssaan melkein 24/7. Tulee varmasti vähän tyhjä olo. Tiitiäinen jää aluksi isin kanssa kotiin kuukaudeksi, kun mies pitää isäkuukauden ja sitten syyskuun puolessa välissä menee päiväkotiin. On kiva aloittaa koulu noin että tietää että poika on täällä isin kanssa, kevyempi lasku. On se kyllä varmaan silti kovempi paikka minulle kuin pojalle, koska uskon että hän pärjää hienosti päiväkodissa :)
 
Sekin vähän jännittää, että vastassa on taas uudet naamat, koska vanha luokkani valmistui viime keväänä, vain opettajat ovat samoja.. Noo täytyy ottaa tämä uutena seikkailuna ja nopeasti uusia kavereita saa! Ja onneksi minulla on silti enää vuosi koulua jäljellä ja siitäkin on 5kk harjoittelua ja loput näyttöjä, sitten minusta tulee virallisesti rakennus maalari.